Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Sos z porów

[email protected]
Składniki: 2 pory, 2 łyżki oliwy z oliwek, korzeń pietruszki, sól, sok z cytryny, łyżka mąki, 2 łyżki posiekanej natki pietruszki. Przygotowanie: Pory i pietruszkę dokładnie kroimy.

Składniki:
2 pory, 2 łyżki oliwy z oliwek, korzeń pietruszki, sól, sok z cytryny, łyżka mąki, 2 łyżki posiekanej natki pietruszki.

Przygotowanie:
Pory i pietruszkę dokładnie kroimy. Zalewamy wrzącą wodą, dodajemy oliwę i sól. Gdy warzywa zmiękną, przecieramy je przez sito lub miksujemy. Dodajemy natkę pietruszki i mąkę. Przyprawiamy do smaku sokiem z cytryny. Podajemy do gotowanych mięs.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Lody kawowe z kajmakiem

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na slaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto